Header Academy

Ruska plava mačka, dasa

Karakter

Vrlo harizmatična, veoma lojalna i privržena, ruska plava mačka obično ima urođen osećaj odgovornosti i dobro vladanje. Odane su u tolikoj meri da odmah osete raspoloženje vlasnika i menjaju svoje u skladu sa njim. Ako vide da ste tužni, one se zabrinu; čim počnete da se smejete, one postaju razigrane.

Savršene su za gradske stanove, male porodice ili vlasnike koji žive sami. Iako su privržene, njihovo spokojstvo omogućava im da dugo ostanu same ne osetivši pritom dosadu ili tugu. Ipak, njihov lovački nagon ceniće kontakt sa prirodom u dvorištu ili bašti.

Izgled 

One su filmske zvezde, impresivne i lepe životinje; njihovi vlasnici, bez obzira na to koliko su navikli na njihovo prisustvo, provešće sate gledajući ih i diveći im se. Upravo je njihova dlaka njihova glavna draž: tako gusta (u dva debela sloja) i sjajna da je nalik visokokvalitetnom krznu. Boja krzna je takođe jedinstvena: intenzivna plavkastosiva, srebrnih vrhova. Ali to raskošno krzno mnogo je zahtevnije za održavanje: morate ga četkati često, češljem debelih i čvrstih zubaca, te kupati mačke jednom mesečno i svakih 15 dana tokom sezone linjanja. A oči su im intenzivno smaragdnozelene boje.

 

Повезани производи

Едукација

Saveti kako da imate savršen posip za vašu mačku.

Saveti kako da imate savršen posip za vašu mačku.

Go to Saveti kako da imate savršen posip za vašu mačku.
INFOGRAPHIkA: GRUDVE DLAKA PREVENCIJA I KONTROLA

INFOGRAPHIkA: GRUDVE DLAKA PREVENCIJA I KONTROLA

Go to INFOGRAPHIkA: GRUDVE DLAKA PREVENCIJA I KONTROLA
Turskа аngorа, elegаntna mačka

Turskа аngorа, elegаntna mačka

Go to Turskа аngorа, elegаntna mačka